Bijgebouwen

Bij Tuinen Paul Nijst geloven we dat bijgebouwen niet alleen functioneel moeten zijn, maar ook een esthetische meerwaarde moeten bieden aan jouw buitenruimte. Onze op maat gemaakte bijgebouwen combineren vakmanschap, kwaliteit en creativiteit om een unieke toevoeging aan jouw tuin te creëren. Van een tuinhuis, een poolhouse tot een andere vorm van bijgebouw, we staan klaar om je visie werkelijkheid te maken.

Om het in de woorden van de klant T. te zeggen: ‘Het poolhouse gebruiken we het hele jaar door. Om te chillen, maar ook evenzeer voor teambuildings en familiebijeenkomsten. Door de sliding doors zijn we één met de natuur. We steken in de winter graag de bio-ethanol haard aan. Dit maakt van ons poolhouse het hele jaar door een heerlijke plek om te vertoeven en het geeft een unieke sfeer.’ In dit project werkten diverse experts samen om van deze plek een unieke plaats te maken onder leiding van klant T. Interieurachitectuur door One of A Kind-Interior Design, interieurschrijnwerker en plaatser van de Planika haard door Drie.K bv, & The Stone Factory-P&B Service plaatser van de keramiek, sliding doors door Pergoglass.

Video afspelen

Waarom kiezen voor onze bijgebouwen?

Ontdek waarom de vakmanschap van Tuinen Paul Nijst vertrouwd aanvoelt.

Maatwerk en vakmanschap

Bij Tuinen Paul Nijst begrijpen we dat elk bijgebouw uniek is. Daarom bieden we maatwerkoplossingen die volledig zijn afgestemd op jouw wensen en behoeften. Ons ervaren team van vakmensen staat garant voor hoogwaardig vakmanschap en zorgt ervoor dat jouw bijgebouw perfect past bij de stijl en sfeer van de tuin.

Duurzame materialen en constructie

We hechten veel belang aan duurzaamheid en kwaliteit in al onze projecten. Daarom gebruiken we alleen hoogwaardige materialen en zorgen we voor een solide constructie die jarenlang meegaat. Met onze bijgebouwen kun je niet alleen genieten van een prachtige toevoeging aan de tuin, maar ook van een investering die op lange termijn waarde toevoegt aan jouw woning.

Functioneel een veelzijdig ontwerp

Een extra opslagruimte, een gezellige plek om te ontspannen of een stijlvolle ruimte om gasten te ontvangen, onze bijgebouwen bieden eindeloze mogelijkheden. We luisteren naar je specifieke wensen en ontwerpen een bijgebouw dat perfect aansluit bij je levensstijl en gebruikseisen.

Bijgebouwen in beeld

Bekijk enkele voorbeelden van onze recente bijgebouwen om inspiratie op te doen voor je eigen project.

Klaar voor jouw droomtuin?

Contacteer Tuinen Paul Nijst vrijblijvend.
Wij kijken er alvast naar uit.

contact-nijst