Geniet van één aanspreekpunt

De tuinarchitecten van Tuinen Paul Nijst creëren jouw droomtuin volledig naar wens en budget. Van tuinontwerp tot tuinaanleg. Een strakke minimalistische tuin met infinity pool, een landelijke tuin met een spiegelvijver met houten bijgebouw, een knusse stadstuin met luxueuze details of een landschapstuin. Dankzij onze jaren ervaring vertalen we jouw wensen in een origineel totaalconcept met een bijzondere buitenomgeving als resultaat. Bij Tuinen Paul Nijst mag je zeker zijn van een kwalitatieve afwerking en oogstrelend tuindesign waar je steeds in kunt wegdromen. Wil je graag advies over enkel tuinarchitectuur, een zwembad of toch liever het totaalconcept? Bij ons kun je steeds terecht. Doorheen het volledig proces  geniet je steeds van persoonlijk advies en één aanspreekpunt.

 

Ontdek de realisaties

Werkwijze

Ontdek meer

Klik Hier

Levensechte visualisaties

Net als bij een huis bouwen, is een goed plan essentieel. Buiten de praktische en technische zijde, heeft een tuinontwerp het grote voordeel dat jouw tuin echt één geheel is en perfect aansluit bij je huis. Jouw droomtuin komt alvast tot leven door de levensechte visualisaties. Hoor je de waterpartijen al kabbelen? 

Download de brochure

Persoonlijk plan van aanpak

Een droomtuin in de maak, daar gaan we voor. Tuinen Paul Nijst zet steeds jouw wensen centraal en dat merkt je doorheen heel het proces. Eén aanspreekpunt, kwalitatief advies en transparante communicatie vinden we erg belangrijk. Ons team staat alvast te popelen om uw verwachtingen te overstijgen.

01

Kennismaking

Jouw wensen en ideeën overlopen we één voor één. We bekijken de toestand van jouw huidige tuin aan de hand van foto’s en bestaande plannen. 

Gedurende dit vrijblijvend gesprek overlopen we de mogelijkheden.

02

Opmeting

We komen ter plaatse de bestaande situatie opmeten.


Tijdens de opmeting wordt er rekening gehouden met de niveaus, aanwezige elementen en jouw wensen.

03

Voorontwerp

Onze tuinarchitecten analyseren jouw vraag en maken een voorontwerp. De besproken wensen zijn geïntegreerd en de vormgeving past bij jouw woning.
Tijdens deze fase wordt de structuur van het plan uitgebreid overlopen.

04

Definitief ontwerp

Na de bespreking, en eventuele aanpassingen, bekomen we het uniek tuinplan.
Het tuinplan is inclusief beplantingsplan en het bestratingsplan.

05

3D visualisatie

Er wordt een 3D-presentatie van jouw toekomstig project gemaakt.
Bekijk de tuin volledig en in detail. Deze realistische visualisaties geven een levensecht beeld waardoor jezelf inleven een fluitje van een cent is.

06

Gedetailleerd offerte

Deze fase bevat een gedetailleerde prijsbepaling van de voorgestelde materialen en uitvoering van de werken.