Kwaliteit sinds 1983

Tuinarchitect Paul Nijst, tevens oprichter van Tuinen Paul Nijst, kan terugblikken op 40 jaar carrière in tuinarchitectuur en tuinaanleg. Al die jaren deelt hij zijn ervaring en vakkennis met hart en ziel omdat een tevreden klant steeds prioriteit blijft. Door de professionele en creatieve aanpak kunnen we wel stellen dat Tuinen Paul Nijst meer dan wel in zijn opzet slaagt.

Awardwinnende tuinen

Door onze jarenlange ervaring, specifieke expertise en door steeds vast te houden aan een gerichte werkwijze vertellen we met trots dat we in 2022 tweemaal in de prijzen zijn gevallen. Na de gouden plak in 2021-2022 voor beste Limburgse aannemer en de tweede plaats in de wedstrijd tussen zwembadbouwers wonnen we twee prijzen tijdens ‘De Vlaamse
tuinaannemer 2022-2023’.

Video afspelen

40 jaar Tuinen Paul Nijst

Tuinen Paul Nijst bestaat vanaf dit jaar 40 jaar. Samen hebben we al heel wat meegemaakt. Van de betoverende open tuindagen tot het verfijnde vakmanschap van tuinarchitectuur. Dank jullie wel voor de fantastische reis tot nu toe. We kijken ernaar uit om samen met jullie de volgende hoofdstukken van Tuinen Paul Nijst te schrijven. 

Openstaande vacatures

Wil je graag meewerken aan unieke tuinen? Ontdek de openstaande vacatures op de job-pagina.

Video afspelen

5 beloftes

Een traject bij tuinen Paul Nijst herken je door 5 kernwaardes.

Eén aanspreekpunt

Heb je vragen tijdens de aanleg
van je totaalproject? Gaat het om
de tuin, zwembad en/of bijgebouw?
Wij bieden één duidelijk
aanspreekpunt.

Unieke ontwerpen

Elk ontwerp is volledig op maat
van jouw wensen in functie van de
buitenomgeving.

Exclusieve materialen

Bij Paul Nijst gaan we graag een
stap verder. Dus ook in de materiaalkeuze.
Laat je verrassen.

3D visualisaties

Na het tuinplan verkrijg je erg
realistische 3D visualisaties, indien gewenst. Je kunt het gras al bijna ruiken.

Ruime expertise

Ons dynamisch team doet er alles
aan om jouw droomtuin te creëren.

Welkom in ons toonpark

Buiten leven, frisse lucht opsnuiven of helemaal relaxen.
Gezellige avonden beleven of je hoofd helemaal leegmaken. Elk individu heeft een unieke reden om de droomtuin te creëren. Laat je daarom inspireren in ons toonpark te Zutendaal. Dwaal rond tussen de kleurrijke planten en bloemen, voel aan unieke materialen of zoek gelijkaardige producten als jouw Pinterest-bord.

Achter deze prachtige tuincreaties staat uiteraard een ervaren en professioneel team dat steeds met de glimlach en met de nodige know-how, vanaf het uniek ontwerp tot de volledige tuinaanleg, zijn projecten opvolgt en tot in de kleinste details met de allerbeste materialen uw sublieme tuin netjes afwerkt.

Maak een afspraak