Eén aanspreekpunt voor jouw droomtuin

Tuinen Paul Nijst is een toonaangevend bedrijf in de architectuur en aanleg van harmonieuze tuinen. Met jarenlange ervaring en een passie voor groen, creëert Tuinen Paul Nijst unieke en persoonlijke buitenruimtes voor elk type klanten. Of je nu op zoek bent naar een strakke moderne bedrijfstuin of juist een romantische en sfeervolle buitenplaats, Tuinen Paul Nijst zorgt ervoor dat jouw droomtuin werkelijkheid wordt. Het bedrijf staat bekend om zijn vakmanschap, kwaliteit en creativiteit en werkt met hoogstaande materialen en ecologische principes. Bij Tuinen Paul Nijst ben je verzekerd van een tuin die niet alleen mooi is, maar ook functioneel, onderhoudsvriendelijk en toekomstbestendig.

Van plan tot volledige uitvoering.

Droom je van een harmonieuze tuin waarin je kunt wegdromen? Of ga je eerder voor een strak afgelijnde tuin? Het team van Tuinen Paul Nijst begeleid je graag het volledig traject. Van plan, de keuze van de materialen tot de effectieve aanleg. We garanderen je 1 aanspreekpunt zodat alles perfect op elkaar afgestemd is.

Voor thuis of het bedrijf

Een bedrijfstuin voor te socializen, een terras om te barbecueën met vrienden, een rustgevende vijver of een zalig zwembad om in te plonsen. Je hebt een mooie tuin maar het is aan vernieuwing toe? Of je hebt een nieuwbouwwoning en de tuin is aan de beurt? Tuinen Paul Nijst zorgt ervoor dat jouw idee werkelijkheid wordt. Je kunt rekenen op onze uitgebreide expertise en vakmanschap.

Begeleiding

Elke tuin is anders, net daarom werken we iedere tuin op maat uit en verkrijg je een persoonlijke offerte. We zijn nieuwsgierig naar jouw grootste dromen en vertalen het graag naar duidelijk advies. We denken aan alles: het esthetische, het harmonieuze maar zeker ook het type onderhoud. We laten je kennismaken met de wondere wereld van de tuinen. Denk aan verschillende type materialen, mogelijke afwerkingsgraden, herkenbare ontwerpen, unieke zwembaden en diverse overkappingsmaterialen. We lijsten alles op in een gedetailleerde offerte, zo heb je op voorhand een duidelijk overzicht. Heb je al een droomtuin maar zoek je net dat extra? Ontdek dan onze outdoor collection.

Van idee tot (bijna-) werkelijkheid

Voordat we aan de slag gaan kun je kiezen om elk detail bekijken in een bijna-realistische 3D-visualisatie.

Met behulp van 3D-visualisatie kun je een virtuele tour maken door je droomtuin voordat we deze daadwerkelijk aanleggen. Je kunt verschillende opties verkennen en aanpassingen maken totdat je volledig tevreden bent met het ontwerp. Hierdoor kun je gemakkelijk beslissingen nemen over zaken als de indeling van de tuin, de planten, het meubilair en zelfs de kleuren die je wilt gebruiken.

Of je nu een kleine stadstuin of een grote buitenruimte hebt, een 3D-visualisatie van je droomtuin is een waardevol hulpmiddel bij het maken van belangrijke beslissingen. We brengen jouw droomtuin tot leven.

Behind the scene

Achter de schermen van deze video’s schuilt een wereld van toewijding en vakmanschap. Vanaf het moment van planning tot de uiteindelijke uitvoering wordt er hard gewerkt om een naadloos proces te garanderen. Ontdek de behind the scene van de laatste projecten.

Video afspelen
Video afspelen

Klaar voor jouw droomtuin?

Contacteer Tuinen Paul Nijst vrijblijvend.
Wij kijken er alvast naar uit.

contact-nijst