Betoverende tuin met rustiek bijgebouw

In deze weelderige achtertuin, waar de magie van de natuur altijd aanwezig is, hebben we een speciaal ontworpen bijgebouw met stalen ramen en praktische schuifdeuren, die een naadloze verbinding met de prachtige omgeving creëren. Familie B. noemt het hun boshuisje, een plek waar ze zich heerlijk kunnen ontspannen en tot rust kunnen komen.

De voortuin is eveneens een parel, met schitterende zithoeken, een rustgevende waterpartij, moderne trappen, rustieke bloemenzones en knappe bomen die samen een harmonieuze sfeer scheppen. De oprit heeft een ware metamorfose ondergaan. Familie B. vertelt: “Tuinen Paul Nijst was de enige tuinarchitect die de optimale oplossing kon bieden, en ons vertrouwen in hen was volledig gerechtvaardigd.”

Met deze vier seizoenen tuinervaring kunnen zij elk moment van het jaar genieten van de serene en betoverende ontsnapping die hun tuin biedt. Lente, zomer, herfst of winter, deze tuin nodigt uit om de schoonheid van elk seizoen te omarmen en nooit meer los te laten. Stap binnen en ontdek de charme van een tuin waar rust en natuur samenkomen in een harmonieuze symfonie van elegantie en comfort.

Video afspelen

Wil je ook een unieke tuin op maat?

Contacteer Tuinen Paul Nijst vrijblijvend.
Wij kijken er alvast naar uit.