Serene tuin met praktisch bijgebouw

In deze achtertuin staat een prachtig ontworpen bijgebouw, dat een perfecte aanvulling vormt op de serene en natuurlijke omgeving. Dit bijgebouw is speciaal ontworpen om zowel functionaliteit als comfort te bieden, met een stijlvol ingerichte loungemodule die uitnodigt tot ontspannen en genieten van de tuin.

Het bijgebouw biedt een harmonieuze combinatie van een technische ruimte en een comfortabele loungemodule. De technische ruimte is praktisch en efficiënt ingericht, terwijl de loungemodule is voorzien van luxe meubels en elegante decoraties, waardoor het de ideale plek is voor Familie B. om te ontspannen, samen te komen en van hun prachtige tuin te genieten. De loungemodule biedt niet alleen comfort, maar ook een stijlvolle en moderne uitstraling die perfect past bij de rest van de tuin.

Met een afmeting van 9×4,5 meter biedt het bijgebouw voldoende ruimte voor verschillende activiteiten, van rustige middagen lezen tot gezellige avonden met familie en vrienden. De buitenkant van het bijgebouw is verticaal bekleed met thermo Ayous, wat niet alleen zorgt voor een prachtige esthetiek, maar ook voor duurzaamheid en een warme uitstraling. Het gebruik van deze houtsoort geeft het bijgebouw een natuurlijke en moderne look die naadloos opgaat in de omgeving.

Video afspelen

Wil je ook een unieke tuin op maat?

Contacteer Tuinen Paul Nijst vrijblijvend.
Wij kijken er alvast naar uit.