Tips van Paul Nijst

Voor- en najaarsbeurt

Nu de lente weer in volle bloei staat, is het tijd om je tuin te laten stralen na de wintermaanden. Een voorjaarsbeurt is essentieel om je buitenruimte nieuw leven in te blazen en klaar te maken voor de warmere dagen die komen gaan. Bij Tuinen Paul Nijst staan we klaar om je te helpen bij deze voorjaarsschoonmaak en om je tuin voor te bereiden op een prachtig seizoen vol groei en bloei.

Onmiddellijk aan de slag?

Voorjaarsbeurt

Onze deskundige teamleden weten precies welke stappen nodig zijn om jouw tuin weer tot leven te brengen. Van het snoeien van struiken en bomen tot het verwijderen van onkruid en het beluchten van de grond, wij zorgen ervoor dat jouw tuin er weer fris en verzorgd uitziet. Daarnaast kunnen we ook advies geven over het toevoegen van nieuwe planten en bloemen om je tuin nog kleurrijker te maken.

Een belangrijk aspect van de voorjaarsbeurt is ook het controleren en optimaliseren van de tuinverlichting. Goed geplaatste verlichting kan je tuin niet alleen laten schitteren tijdens de avonden, maar ook extra veiligheid bieden. Onze experts helpen je graag bij het upgraden van je tuinverlichting, zodat je optimaal kunt genieten van je buitenruimte, zowel overdag als ’s avonds.

Najaarsbeurt

Terwijl de bladeren beginnen te vallen en de temperaturen langzaam dalen, is het tijd om je tuin voor te bereiden op de komende wintermaanden. Een najaarsbeurt is cruciaal om je tuin gezond te houden en ervoor te zorgen dat deze de winter goed doorkomt. Bij Tuinen Paul Nijst staan we voor je klaar om je te helpen bij deze voorbereidingen en om ervoor te zorgen dat je tuin straalt, zelfs in de koudste maanden van het jaar.

Ons ervaren team weet precies welke maatregelen nodig zijn om je tuin winterklaar te maken. Van het opruimen van bladeren en het beschermen van kwetsbare planten tot het bemesten van de grond en het controleren van de tuinverlichting, wij zorgen ervoor dat je tuin goed voorbereid is op de winter. Daarnaast kunnen we ook advies geven over het planten van winterharde gewassen en het creëren van een winterbestendig ontwerp voor je buitenruimte.

Het controleren en eventueel aanpassen van de tuinverlichting is ook een belangrijk onderdeel van de najaarsbeurt. Goed geplaatste verlichting kan niet alleen zorgen voor een gezellige sfeer tijdens de donkere winteravonden, maar ook helpen bij het creëren van een veilige omgeving rondom je huis. Onze experts staan klaar om je te adviseren over de beste verlichtingsoplossingen voor de wintermaanden, zodat je ook in het donker kunt blijven genieten van je prachtige tuin.

Wil je graag extra advies?

Contacteer Tuinen Paul Nijst vrijblijvend.
Wij kijken er alvast naar uit.