Strakke achtertuin met poolhouse & spiegelzwembad

Deze strakke tuin is een hedendaags meesterwerk waar minimalisme en verfijning samenkomen in perfecte harmonie. Met een eigentijdse afwerking, met duurzaam hout als gevelbekleding en een strakke aluminium boording, zorgt dit bijgebouw voor aangename momenten in het midden van de tuin. 

Het strakke spiegelzwembad, omringd door weelderige grassen, vormt het middelpunt van deze buitenruimte, waar rust en verfijning elkaar ontmoeten. Betreed deze serene omgeving en laat je meeslepen door de tijdloze schoonheid van deze eigentijdse tuin, waar elk detail is doordacht en de natuurlijke pracht naadloos samenvloeit met modern design.

De cortenstaal wand, met zijn karakteristieke warme en moderne uitstraling, fungeert niet alleen als een prachtig architectonisch element, maar dient ook als de perfecte afsluiter voor deze unieke buitenruimte. De roestige patina voegt een boeiende textuur toe aan het strakke landschap. Het contrast tussen het ruwe cortenstaal en de sierlijke grassen zorgt voor een visueel spektakel dat de zintuigen prikkelt.

Ook jouw droomtuin beleven?

Contacteer Tuinen Paul Nijst vrijblijvend.
Wij kijken er alvast naar uit.