Strak ontworpen, levendige tuin

Bij dit warm gezin wordt hedendaagse elegantie tot leven gewekt, met verfijnde tuinarchitectuur en doordachte details. Het is een ware meesterwerk van esthetiek, waarbij elk element zorgvuldig is gekozen om een unieke ambiance te creëren.

 

De voortuin is een naadloze aanvulling op de uitstraling van het gebouw, waardoor een perfecte harmonie ontstaat tussen de architectuur en de natuurlijke omgeving. De zorgvuldig gekozen elementen in de voortuin, van de planten en bomen tot de verharding en decoratieve details, dragen bij aan de algehele esthetiek en maken van de entree een waar visitekaartje.

Video afspelen

 

Een eigentijds zwembad weerspiegelt de omringende pracht en een strakke terrastegel fungeert als de perfecte brug tussen de architectuur en de natuurlijke omgeving. Het is een ruimte waar men kan ontspannen en de tijd kan nemen om te genieten van de rust en schoonheid om zich heen.

 

Familie O:

Het team van architecten heeft ons op voortreffelijke wijze begeleid bij het ontwerp van onze tuin. Hun deskundige advies over de plaatsing van planten en juiste verharding heeft ons geholpen om een harmonieus en esthetisch verantwoorde buitenomgeving te creëren.

Ook jouw droomtuin beleven?

Contacteer Tuinen Paul Nijst vrijblijvend.
Wij kijken er alvast naar uit.