Sombra shutters

Met een sublieme afwerking, hoogwaardige materialen en een onmiskenbaar nauwkeurig design, presenteert Sombra by Pieter Lens de perfecte toevoeging aan jouw droomtuin. Of het nu zomer, winter, herfst of lente is, deze shutters zijn gemaakt om jouw tuin in elke setting naar een hoger niveau te brengen. De Sombra wordt volledig op maat gemaakt in België en is zowel mobiel als vast te verkrijgen.

Video afspelen

De Sombra is verkrijgbaar in verschillende maten en materialen waardoor je jouw droomtuin extra persoonlijk maakt. De handige divider zorgt ervoor dat je steeds optimaal kunt genieten. De hoogwaardige houten outdoorshutters zijn
de ideale keuze om een terras of een zithoek in
de tuin af te schermen. De shutters bieden privacy én bieden bescherming tegen zon en wind.

Materialen

We geven de voorkeur aan het gebruik van ecologische houtsoorten met een uitstekende natuurlijke duurzaamheid voor de houten shutters. Deze houtsoorten vormen een ideale circulaire grondstof en lenen zich perfect voor zowel binnen- als buitentoepassingen in design en architectuur. Met deze bewuste keuze streven we ernaar om niet alleen hoogwaardige producten te leveren, maar ook een positieve impact op het milieu te hebben.

Afmetingen

Bij het beoordelen van de beste oplossing, zowel technisch als esthetisch, houden we rekening met de locatie en totale lengte. Voor de Sombra kies je tot lengtes van 6.000 mm, op voorwaarde dat er een vaste onderstructuur en bovenstructuur aanwezig is. In gevallen waar de lengte meer dan 2.400 mm bedraagt, worden er palen toegevoegd tussen de elementen, waardoor ze naadloos geïntegreerd worden in de rest van de structuur. Dit zorgt ervoor dat elk individueel houten luikdeel afzonderlijk kan worden afgesteld, waardoor maximale flexibiliteit en functionaliteit mogelijk is.

Kleur

Zowel het systeem als de shutters kunnen volledig gepersonaliseerd worden. 

Manueel of automatisch

De shutters zijn zowel automatisch als manueel te verkrijgen. Koppeling op een domotica-systeem is evenzeer mogelijk.

Weerbestendigheid

Dankzij onze aandacht voor detail en hoogwaardige afwerking zijn de shutters bestand tegen vocht, temperatuurschommelingen en andere weersinvloeden. Dit betekent dat je jarenlang kunt genieten van de schoonheid en functionaliteit van onze shutters, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over de invloed van het weer.

Een Sombra in jouw tuin?

Contacteer Tuinen Paul Nijst vrijblijvend.
Wij kijken er alvast naar uit.