Glowbus dewdrop

Mensen samenbrengen rond een heerlijk knisperend vuurspel, dat is de missie van Glowbus. Elk item in de Glowbus-collectie is handgemaakt in België en is meer dan een functioneel kunstwerk. De Glowbus Dewdrop is een ware eyecatcher die uitnodigt om herinneringen te creëren. De unieke vormgeving en het adembenemend lichtspel tillen de mooie avonden naar een andere dimensie. Meer nog, de Glowbus Dewdrop heeft het HIB (Handmade In Belgium)-label verkregen dankzij het maakproces in België. Ontdek de 3 formaten: m – l – xl.

Dewdrop M

Dewdrop L

Dewdrop XL

De Glowbus Dewdrop brandt op hout (standaard) of bio-ethanol (optioneel). Alle modellen zijn vervaardigd uit duurzaam cortenstaal en zijn erg gemakkelijk in onderhoud.

Materialen

De Glowbus Dewdrop is gemaakt uit cortenstaal om de levensduur te optimaliseren. Dit duurzaam materiaal geeft een warme roestkleurig effect en gaat gemiddeld acht keer langer mee. De oxidehuid (roestlaag) sluit het staal af van de buitenlucht waardoor je een beschermende laag krijgt tussen staal en natuurlijke elementen.

Weerbestendigheid

De Glowbus Dewdrop is gemaakt voor alle weersomstandigheden. Temperaturen van -1000° C (-1768° F) tot 1000° C (1832° F) zijn geen enkel probleem en dankzij zijn robuuste vorm en gewicht is hij perfect bestand tegen winden tot 200 km/u (125 mph).

Plaatsing

Kies een vaste plaats voor je favoriete Dewdrop. De Dewdrop M en L kunnen vrij gemakkelijk worden verplaatst door de Dewdrop op zijn kant te rollen. De asplaat zit niet aan het vuurbeeld vast. De Dewdrop XL vereist iets meer kracht en wordt meestal geplaatst met behulp van een mechanische hefinrichting.

Ondergrond

Kies een geschikte ondergrond vanwege het cortenstaal. De oxidehuid die cortenstaal zijn unieke karakter geeft, kan in natte omstandigheden een lichte verkleuring van gevoelige oppervlakken veroorzaken. Kies voor zand, grind of gras.

Onderhoud

De Glowbus Dewdrop heeft bijna geen onderhoud nodig. We raden aan om de as te verwijderen wanneer je het vuurbeeld langdurig niet gaat gebruiken.

Een Glowbus Dewdrop in jouw tuin?

Contacteer Tuinen Paul Nijst vrijblijvend.
Wij kijken er alvast naar uit.