Buitenluidspreker natuursteen

Ontdek de nieuwe wereld van exclusieve buitenverlichting in combinatie met hoogwaardige audio van Italiaans kwaliteit. De buitenluidsprekers worden geïntegreerd in ambachtelijk vervaardigde natuurstenen. Elk type product is stuk voor stuk het resultaat van een harmonie tussen natuursteen en verlichting.

Het gesteente komt direct uit de natuur waardoor elk zijn eigen unieke identiteit draagt.

Hierdoor tillen we verlichtingsdesign naar een ongekend niveau voor ieder die kwaliteit en afwerking in de details belangrijk vindt.

Organisch

Minimal

Menhir sound

Menhir sound geeft buitenbeleven een nieuwe dimensie. Door een omnidirectionale luidspreker van ongekende kwaliteit te integreren in een natuursteen verkrijg je een unieke dynamiek. De luidspreker staat gekend voor haarscherp geluid en is uiteraard waterdicht om bestand te zijn tegen atmosferische invloedenDe interne structuur is gemaakt van roestvrij staal Aisi 316L en de elektrische kabel is gemaakt van Neopreen met een voorbedrade waterdichte connector.

De structuur van de audioluidspreker bestaat uit een akoestische lens, een geïntegreerde woofer en twee LED-lichtbronnen. De bovenkant van de monoliet is uitgehold zodat er een lege ruimte ontstaat met voldoende volume om de luidspreker in te integreren. Het geluid komt uit een uitgangsgedeelte van slechts 17 mm hoog.
De neodymium buitenluidspreker is bestand tegen alle weersomstandigheden. Verkrijgbaar in 200 W vermogen in zeer hoge geluidskwaliteit.

Een unieke audioluidspreker met behoud van de esthetische schoonheid en het unieke ontwerp van natuursteen.

Bedien de muziek vanaf je apparaat

Connecteer je apparaat en maak het persoonlijk. Via de app configureer je het systeem met je apparaat. Hierna kunnen alle personen die geconnecteerd zijn met het internet het geluidsysteem bedienen (indien gewenst). Kies welk type muziek je afspeelt op welke ruimte of speel dezelfde muziek af op elke ruimte. Via een vooraf ingestelde preset of manueel. Jouw favoriete muziek streamen via Spotify, Amazon of Deezer? Geen probleem voor Menhir sound. Dit steeds zonder geluidskwaliteit te verliezen.

Menhir sound organisch

De monoliet heeft een natuurlijke vorm.

Afmetingen: 30x55x35 mm
Gewicht: 85,0kg

Menhir sound minimal

De monoliet heeft een minimalistische vorm.

Afmetingen: 28x55x30mm
Gewicht: 110,0kg

Unieke verlichting in jouw tuin?

Contacteer Tuinen Paul Nijst vrijblijvend.
Wij kijken er alvast naar uit.