Jouw droomzwembad, volledig op maat

De zwembaden van Paul Nijst zijn gemaakt van PPC. Deze monoblock zwembaden kunnen daardoor geheel op maat gebouwd worden. PPC monoblock zwembaden zijn uiterst duurzaam, kleurvast, osmose ongevoelig, UV-bestendig en vooral energiezuinig! Een bijkomend voordeel is dat PPC nooit zal verbleken. Hierdoor blijven de zwembaden esthetisch superieur uitblinken.

Waarom kies je een zwembad van Zwembaden Paul Nijst?

Droom je ook van een zwembad?

Zwembaden Paul Nijst werkt uitsluitend met hoogwaardige zwembaden van zeer hoogwaardige en duurzame materialen. De zwembaden zijn steeds uniek en worden gemaakt in België. Ontdek hoe we de mooiste zwembadbeleving creëren. 

Zwembadstructuur

Kleur | Model

Kleur | Model

Kies de structuur van je zwembad. Van afmeting tot kleur.
Klik Hier

Zwembafwerking

Maak het extra persoonlijk

Afwerking tot in de details

Exclusieve materialen tot verfijnde technieken
Klik Hier

Zwembadstructuur

Kies de kern van je zwembad

Een zwembeleving begint bij het begin, de structuur en de kleur van het bad.
Kies de vorm, maat en functies tot op de centimeters. Wij gaan tot de details.

Kleur

Een zwembeleving begint bij het begin, de structuur en de kleur van het bad. Kies de vorm, maat en functies tot op de centimeters. Wij gaan tot de details.

Model

Laat je niet beperken door een standaardvorm. Alle variaties zijn mogelijk.
We geven je alvast enkele ideeën.

Zwembadafwerking

Dromen op maat

Een zwembad van je dromen is maatwerk tot in de meest fijne details. Ontdek exclusieve materialen en de meest innovatieve technieken. Wist je dat zwembaden PPC zwembaden van Zwembaden Paul Nijst tot 7x beter isoleert dan beton zwembaden? Hierdoor geniet je van 70% minder elektriciteitsverbruik en werkt de inverter gestuurde compressor tot 10x stiller! Dat is pas ultiem genieten.

Randafwerking

Bepaal de stijl

Stijl

Kies voor een overloop, mini-pool of grasrand
Klik Hier

Trappen & zittingen

Maak het je comfortabel

Comfort

Kies waar en welke soort trap
Klik Hier

Afdekking

Bescherming in elk seizoen

Onzichtbare installatie

Duurzaam en onmisbaar
Klik Hier

Materialen

Duurzaam | Exclusief

Afwerking

Tot in de puntjes
Klik Hier

Technisch

Innovatieve technieken

Vernuft

Verlichting | tegenstroom
Klik Hier

Persoonlijk advies

Wil je graag persoonlijk advies voor een zwembad op maat van jouw dromen? Neem vrijblijvend contact op met onze zwembadexperten.

Randafwerking

Inifity pool

PPC infinity zwembaden komen het mooist tot z’n recht wanneer er niveauverschillen in het landschap en tuin aanwezig zijn. Hier wordt dus gesproken over een zwembad op hoog niveau! Bij dit concept loopt het water over de lange en/of korte zijde over. Een infinity overloop constructie creëert een magie van water in letterlijk alle opzichten.

Hoogwaterlijn zwembaden

Bij onze PPC Hoogwaterlijn zwembaden worden unieke hoogwaardige skimmers toegepast die zorgen voor een uiterst hoog waterniveau, tot enkele centimeters van de rand. Bij deze zwembaden zijn zeer veel afwerkingsmogelijkheden beschikbaar.

Overloop zwembaden

De overloopzwembaden van Paul Nijst zijn uniek in zijn soort. Door het gepatenteerd ontwerp en constructiebouw wordt uw droom gerealiseerd. Het water vloeit over de randsteen naar de buffertank. De buffertank heeft een grote voorfilter en is voorzien van een bladvanger om vervuiling tegen te gaan. Bij een overloop zijn ook diverse afwerkingsmogelijkheden waardoor het een hoog esthetisch niveau behaald. Zoals een type grasrand, keramisch of hardsteen tegels.

Mini pool

Een zwembad in een stadstuin ondenkbaar? Nee hoor. Geniet van een supergezellige mini pool. Volledig op maat van jouw wensen. Verkrijgbaar in verschillende afmetingen en vormen en af te werken met relax element zoals bubbels, extra zitbanken. Wil je graag zwemmen in je mini-pool? Door ingebouwde tegenstroom zorgen we voor voldoende beweging.

Trappen & zittingen

Heerlijk genieten op een brede loungetrap of eerder fan van een minimalistische trap om de ruimte te benutten om te zwemmen of te spelen?

Laat je inspireren door de standaardmodellen maar beperk je niet. Onze specialisten staan klaar om unieke trap te ontwerpen.

Afdekking

Heerlijk genieten op een brede loungetrap of eerder fan van een minimalistische trap om de ruimte te benutten om te zwemmen of te spelen?

Laat je inspireren door de standaardmodellen maar beperk je niet. Onze specialisten staan klaar om unieke trap te ontwerpen.

Materialen

Kies de randafwerking van de onderloop en overloop zwembaden, net zoals de bodem van jouw zwembad. We overlopen graag de materialen in een persoonlijk gesprek.

Technisch

Van ingebouwde tegenstromen tot gepersonaliseerde verlichting. We adviseren je graag over het aantal inspuiters die je nodig hebt voor een goede waterbehandeling.

Klaar om te plonsen?

Vraag vrijblijvend meer informatie.