Wegdromen in eigen tuin

Als outdoor partner in outdoordesign nemen we je mee naar jouw mooiste dromen. Van verborgen parels tot exclusieve villatuinen. We brengen harmonie in uw tuinconcept en zorgen voor een functioneel esthetisch geheel. Samen tillen we jouw woonbeleving naar een hoger niveau. Ontdek unieke zwembaden voor unieke mensen.

Spiegelvijvers

De nieuwste tuintrend

Bekijk enkele projecten

Klik Hier

Zwembaden

Polypropyleen monoblock zwembaden | inox

Bekijk enkele projecten

Klik Hier

Download de brochure

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden?
Download de inspiratiebrochure.

Hoogwaardige polypropyleen monoblock zwembaden

De zwembaden van Tuinen Paul Nijst zijn steeds op maat. Ben je op zoek naar inspiratie?
Ontdek een greep uit onze realisaties.

Hedendaagse tuin met overloopzwembad

In de hedendaagse achtertuin presenteert een minimalistisch-modern poolhouse dat naadloos aansluit op een overloopzwembad, waarin de horizon lijkt te vervloeien. Deze familie geniet in vier seizoenen van serene pracht. Totale rust en tijdloze ontspanning staan centraal.

Polypropyleen 4-zijdig overloopzwembad
Kleur: donkergrijs
Afwerking: Black Nero granite polish

Levendige tuin met poolhouse

In deze levendige tuin komt de pracht van moderniteit op weelderige wijze tot uiting, met als stralend middelpunt het glinsterende zwembad. Als een natuurlijk juweel fonkelt het in de zonnestralen, een toonbeeld van verfijning en tijdloze elegantie. Het zwembad voegt een sprankelende dimensie toe aan het betoverende landschap.

Polypropyleen hoogwaterlijn skimmerzwembad
Kleur: donkergrijs
Afwerking: grasrand

Tijdloze tuin met zwembad

In deze tuin komt moderne esthetiek tot leven met strakke architectuur en doordachte details. De tuin is een meesterwerk van elegantie, waarbij elke lijn en elk element een bewuste rol speelt in het creëren van een ambiance.

Polypropyleen hoogwaterlijn skimmerzwembad
Kleur: lichtgrijs
Afwerking: blauwe hardsteen

Luxueuze villatuin

Bij deze landelijke villa is gekeken naar privacy en comfort. De grote houten poort en de laanbomen zorgen ervoor dat de woning weinig inkijk heeft. Terwijl achteraan gekozen is voor een uniek zwembad op maat dat uitzicht biedt op het omliggende landschap. Door het gebruik van de juiste verlichting kan er ‘s avonds ook gezorgd worden voor de juiste huiselijke sferen rondom de woning. Praktische- en sfeerverlichting gaan hier hand in hand.

Polypropyleen skimmerzwembad
Kleur: lichtgrijs
Afwerking: maatwerk keramiek zwembadrand

Stijlvolle tuin met overloop

Deze tuin wordt gekenmerkt door het mooie landschap, maar ook door de bestaande snoeivormen, deze zijn mee verwerkt in het nieuwe plan. Het effect van het overloop zwembad sprak de klant meteen aan.

Polypropyleen 4-zijdig overloopzwembad
Kleur: wit
Afwerking: Black Nero granite polish

Luxueuze villatuin

Dit overloopzwembad is ontworpen voor een aflopende tuin en is perfect voor iedereen die op zoek is naar een adembenemend uitzicht vanuit hun tuin of terras. Het contrast tussen het donkere zwembad en de lichte terrasstenen is uniek en brengt de natuurlijke kleuren tot hun recht. Het ontwerp beschikt over een slanke trap, natuurstenen infinity overlooprand en is volledig op maat gemaakt.

Polypropyleen infinity overloopzwembad
Kleur: donkergrijs
Afwerking: Black Nero granite polish

Veelzijdige villatuin​

De ruime tuin bij deze landelijke villa biedt veel aspecten. We hebben ervoor gezorgd dat de gevraagde functies in elkaar overlopen en samen één geheel vormen. Het terras rond het zwembad is vervaardigd uit natuursteen, dit past goed bij de stijl van de woning. Voor het terras onder het poolhouse is er gebruik gemaakt van een houten vlonder. Verder in de tuin zijn er moestuinbakken op hoogte voorzien en zelfs een plekje voor de hond wordt niet vergeten.

Skimmerzwembad
Kleur: wit
Afwerking: maatwerk natuursteen

Sprankelende achtertuin

Deze tuin is uniek en hedendaags er is gewerkt met verschillende materialen. Bestaande en nieuwe materialen komen aan bod. De kasseien en de blauwe steen zitblokken geven een landelijk karakter aan de tuin, terwijl het hout aan de andere kant voor een warme en natuurlijke sfeer zorgt bij het zwembad. Het zwembad ligt bewust tegen het terras, zodat er altijd en overal van genoten kan worden.

Polypropyleen hoogwaterlijn skimmerzwembad
Kleur: donkergrijs
Afwerking: kasseien met houten vlonder

Eigentijdse stadstuin

Deze compacte achtertuin is letterlijk omgetoverd van een klein, donker achtertuintje tot een strakke, hedendaagse en ruime stadstuin. We hebben zelfs op deze oppervlakte een knap zwembad kunnen integreren. Het hoogteverschil in de tuin is praktisch opgelost, waarbij we niet alleen de hoogte oplossen, maar ook het plaatsgebrek. Door het nieuwe terras op hoogte te brengen, gelijk met de veranda en het zwembad lager te leggen, op niveau van het nieuwe gazon, creëren we verschillende lagen in de tuin. Iedere laag heeft nu zijn eigen functie. Dat je van het terras rechtstreeks in het zwembad kan springen is natuurlijk mooi meegenomen.

Polypropyleen hoogwaterlijn skimmerzwembad
Kleur: wit
Afwerking: blauwe hardsteen

Gezellige achtertuin met mini-pool

In deze compacte achtertuin is er gebruik gemaakt van verschillende duurzame materialen, in combinatie met de bestaande verhardingen. In deze tuin staat de mini-pool in de kijker. Dit zwembad van 6m x 3m heeft een tegenstroominstallatie, zodat er toch volop in gezwommen kan worden.

Mini-pool: fris wit met tegenstroominstallatie

Klaar om te plonsen?

Vraag vrijblijvend meer informatie.

Ultiem genieten van jouw spiegelvijver

Volledig in harmonie met de natuur. Geniet van een schitterende weerspiegeling van lucht, bloemen, planten en bomen.

Spiegelzwembad met landelijke afwerking

De eigenaars waren uitgekeken op hun bestaande (bouwkundige) zwemvijver, een verwarmd zwembad leek veel aantrekkelijker. Tuinen Paul Nijst slaagde erin om hun verlangens in te lossen met een monoblok die bij het landelijk karakter van de tuin past. Het project bezit alle luxe en comfort van een zwembad maar ziet er dankzij de inktzwarte kuip uit kwalitatief polypropyleen uit als een natuurlijke zwemvijver.

Polypropyleen hoogwaterlijn spiegelzwembad
Kleur: zwart
Afwerking: kleiklinkers

Compacte achtertuin met spiegelvijver

Deze compacte tuin was voordien zeer eenvoudig ingericht, wat gazon en betonklinkers en dat was het. Deze mensen wilden heel graag water in hun tuin. Uiteindelijk hebben ze gekozen voor een zwarte spiegelvijver. Deze is zo geplaatst dat het de tuin optisch verlengd wordt. Rechtsachter hebben we dan een houten gelegenheidsterras gecreëerd waar nog genoten kan worden van de avondzon.

Polypropyleen hoogwaterlijn spiegelvijver
Kleur: zwart
Afwerking: grasrand

Exclusieve tuin met zwembad

Dit uniek zwart zwembad staat centraal in deze tuin. Het heeft de looks van een zwemvijver, maar het comfort en de luxe van een zwembad, de zwarte kleur van het bad geeft ook een zeer mooi spiegelend effect. In de tuin is er gewerkt met 3 soorten materialen om het geheel rustig en hedendaags te maken. Op het hoofdterras is er plaats voor een grote eettafel en iets verder, op de houten vlonder, kan er genoten worden in een royale buitensofa. Ook de bestaande jaccuzzi heeft een nieuwe plek gekregen.

Polypropyleen hoogwaterlijn spiegelzwembad
Kleur: zwart
Afwerking: grasrand

Klaar om te relaxen?

Vraag vrijblijvend meer informatie.