overons

Kwaliteit sinds 1983

Tuinarchitect Paul Nijst, tevens oprichter van Tuinen Paul Nijst, kan terugblikken op 40 jaar carrière in tuinarchitectuur en tuinaanleg. Al die jaren deelt hij zijn ervaring en vakkennis met hart en ziel omdat een tevreden klant steeds prioriteit blijft. Door de professionele en creatieve aanpak kunnen we wel stellen dat Tuinen Paul Nijst meer dan wel in zijn opzet slaagt.

Prijswinnende zwembaden

Door onze jarenlange ervaring, specifieke expertise en door steeds vast te houden aan een gerichte werkwijze vertellen we met trots dat we in 2022 tweemaal in de prijzen zijn gevallen. Na de gouden plak in 2021-2022 voor beste Limburgse aannemer en de tweede plaats in de wedstrijd tussen zwembadbouwers wonnen we twee prijzen tijdens ‘De Vlaamse tuinaannemer 2022-2023’.

overons-nijst

5 beloftes

Een traject bij tuinen Paul Nijst herken je door 5 kernwaardes.

Eén aanspreekpunt

Heb je vragen tijdens de aanleg
van je totaalproject? Gaat het om
de tuin, zwembad en/of bijgebouw?
Wij bieden één duidelijk
aanspreekpunt.

Unieke ontwerpen

Elk ontwerp is volledig op maat
van jouw wensen in functie van de buitenomgeving.

Exclusieve materialen

Bij Paul Nijst gaan we graag een
stap verder. Dus ook in de materiaalkeuze.
Laat je verrassen.

3D visualisaties

Na het tuinplan verkrijg je erg
realistische 3D visualisaties, indien gewenst. Je kunt het gras al bijna ruiken.

Ruime expertise

Ons dynamisch team doet er alles
aan om jouw droomtuin te creëren.

Welkom in ons toonpark

Genieten van een kabbelend waterpartij, kinderen laten ravotten of heerlijk baantjes trekken. Elk individu heeft een unieke reden om een droomzwembad aan te leggen. Laat je daarom inspireren in ons toonpark te Zutendaal.

We nemen graag de tijd om samen de ruime mogelijkheden te ontdekken, zowel technisch als esthetisch. Van de meest unieke materialen tot de meest geavanceerde technieken.

Achter deze ruimte productmogelijkheden staat uiteraard een ervaren en professioneel team dat steeds met de glimlach en met de nodige know-how, vanaf het uniek ontwerp tot de aanleg, zijn projecten opvolgt en tot in de kleinste details met de allerbeste materialen uw sublieme tuin netjes afwerkt.