Wij realiseren uw droom!

Kies voor een zwembad van Tuinen Paul Nijst.

Zwembaden Paul Nijst ontwerpt en realiseert hoogwaardige polypropyleen monoblock zwembaden op maat. De klant kan geheel naar wens en behoefte hun zwembad samenstellen naar een gepast budget. Zowel de afmetingen, kleur, verlichting, soort trap en rolluik kan volledig vrij gekozen worden. Er zijn tal van mogelijkheden om met volle genot de zomer in te gaan. Deze monoblock zwembaden worden met zorg in België geproduceerd.

Hoogwaardige polypropyleen monoblock zwembaden.

De zwembaden van Paul Nijst zijn gemaakt van PPC. Deze monoblock zwembaden kunnen daardoor geheel op maat gebouwd worden. PPC monoblock zwembaden zijn uiterst duurzaam, kleurvast, 100% waterdicht, osmose ongevoelig, UV-bestendig en vooral energiezuinig! Een bijkomend voordeel is dat PPC nooit zal verbleken. Hierdoor blijven de zwembaden esthetisch superieur uitblinken.

1
AANSPREEKPUNT

DE JUISTE
PLAATSBEPALING

3D VISUALISATIE
VAN UW ZWEMBAD

PLAATSING IN 
5 DAGEN

COMBINATIE ZWEMBAD EN TUIN MOGELIJK

Energiezuinige technieken

Tegenwoordig speelt energie een belangrijke rol op jaarbasis voor zwembaden. Wij werken steeds met de laatste nieuwe technieken en toestellen. Dit voor de kosten in energie zo snel mogelijk terug te verdienen.

De meest succesvolle energiezuinige technieken die we u graag adviseren:

  • Polypropyleencarbonaat (PPC) monoblock baden isoleren standaard 7x beter dan bouwkundige baden.
  • Toepassen van Polycarbonaat Solar rolluik die de warmte veel beter vasthoudt. Hierdoor kan u 4°C winnen op het zwembadwater.
  • Een hoogwaardige frequentie gestuurde filterpomp zal zorgen voor een vermindering op elektriciteitsverbruik.
  • Hoogwaterlijnskimmers
  • Een frequentie gestuurde warmtepomp zal tot 70% minder elektriciteitsverbruik geven. De inverter gestuurde compressor van Mitsubishi werkt tot 10x stiller bij automatisch lage belasting.
Sprankelende achtertuin

PPC Hoogwaterlijn zwembad

PPC Hoogwaterlijn zwembaden worden hoogwaardige skimmers toegepast die zorgen voor een uiterst hoog waterniveau, tot enkele centimeters van de rand.
Stijlvolle tuin met overloop

PPC Overloopzwembad

De overloopzwembaden van Paul Nijst zijn uniek in zijn soort. Het water vloeit over de randsteen naar de buffertank. Deze heeft een grote voorfilter en is voorzien van een bladvanger. 

PPC Infinity zwembad

De infinity pools komen het mooist tot z’n recht wanneer er niveauverschillen in het landschap en tuin aanwezig zijn. Bij dit concept loopt het water over de lange en/of korte zijde over. 

Vakkundige plaatsing door ons professioneel team.