1 AANSPREEKPUNT

unieke ontwerpen

exclusieve materialen

3D VISUALISATIE VAN UW ONTWERP

LIMBURGSE TUINAANNEMER 21-22

Uw volledig uitgewerkt tuinontwerp. 

Een goed tuinontwerp bespaart je geld

Net als bij een huis bouwen, is een goed plan essentieel. Het bespaart je achteraf een hoop zorgen en kosten. Buiten de praktische en technische zijde, heeft een tuinontwerp het grote voordeel dat uw tuin echt één geheel is en perfect aansluit bij je huis. Ontdek wat er bij Tuinen Paul Nijst allemaal in een tuinontwerp inbegrepen zit. 

1 AANSPREEKPUNT

UNIEKE
ONTWERPEN

EXCLUSIEVE
MATERIALEN

3D VISUALISATIE
VAN UW ONTWERP

LIMBURGSE TUINAANNEMER 19-20

zwembad stadstuin

Kleine tuin

Een hippe stadstuin, een knusse binnentuin,… Bij een kleine tuin moet je creatief te werk gaan met de beperkte oppervlakte en de lichtinval. De kleine ruimte geeft de kans om met luxueuze materialen te werken.  We helpen je graag het maximale uit je tuin te halen. 

Zwembad lichtgrijs

Achtertuin

Bij een achtertuin moet je slim te werk gaan, deel de tuin op verschillende zones zoals terras om heerlijk buiten te eten, een lounge-zone om te relaxen, een zwem- en speelzone,… verweef deze zones tot één geheel en zo benut je je tuin optimaal.

voortuin

Voortuin

De voortuin bevat meestal een oprit en/of parkeergelegenheid, verschaft toegang tot de voordeur en vormt de eerste indruk van je woonst. Vaak wordt er geopteerd voor een onderhoudsvriendelijke voortuin.