Tuinen Paul Nijst op Très Chic 2023

Van 24 tot 26 november gingen de deuren open voor een buitengewone ervaring die liefhebbers van exclusieve materialen en verfijnde diensten niet mogen missen. Très Chic staat garant voor een unieke gelegenheid om de crème de la crème van luxe te ontdekken, te bewonderen en te ervaren. Ook dit jaar kun je genieten van een unieke mix waar vakmanschap en elegantie samenkomen voor een onvergetelijke belevenis. 

Enkele sfeerbeelden

Wat was er te zien?

Op onze beursstand zul je een scala aan opvallende en boeiende elementen ontdekken die jouw bezoek onvergetelijk zullen maken. Hier zijn enkele hoogtepunten die je kunt verwachten:

Verfijnde tuinarchitectuur

Voor liefhebbers van buitenleven en tuinontwerp geven onze tuinarchitecten je graag advies over de verschillende mogelijkheden. Laat je inspireren en ontdek hoe je jouw buitenruimte kunt omtoveren tot een oase van schoonheid en rust. Wist je dat je zelfs een levensechte 3D-render kunt bekomen voordat we aan een project starten?

Glowbus

Glowbus is een opvallend Belgisch merk dat gespecialiseerd is in het vervaardigen van prachtige designvuurkorven. Met oog voor vakmanschap en esthetiek, brengt Glowbus warmte en sfeer naar elke buitenruimte. Deze Belgische makelij vuurkorven zijn een perfecte aanvulling op elke tuin of terras en bieden een unieke en stijlvolle manier om van de avonden in de buitenlucht te genieten.

Unieke zwembaden

Laat je verrassen door de ongeëvenaarde schoonheid van ons unieke zwembad, dat dienst doet als de absolute blikvanger van onze stand. Dit meesterwerk van architectuur en design belichaamt luxe en verfijning en zal zeker de aandacht trekken.

Graag nog meer info?

Mocht je ons daar toch missen, vul dan gerust dit contactformulier in. We nemen snel contact met je op na het evenement.