Awardwinnende tuinen

 Het team van tuinen Paul Nijst reflecteert haar passie voor opmerkelijk tuinarchitectuur en een hoogwaardige afwerking in elk type project. Zowel voor een specifieke renovaties als een origineel tuinconcept bij nieuwbouw creëert het team een uitzonderlijke beleving. Met oog voor detail, kwaliteit en een afwerking tot in de details. Dat blijft niet onopgemerkt.

Klaar voor uw exclusieve tuinbeleving?

Unieke tuinen voor unieke mensen

Tuinen Paul Nijst heeft al meer dan 40 jaar ervaring in tuinarchitectuur en tuinaanleg, met één doel: droomtuinen creëren voor tevreden klanten. Dankzij onze ervaring en vakkennis hebben we doorheen de jaren een professionele en creatieve aanpak ontwikkeld. We starten met een uniek tuinontwerp en gaan tot de volledige aanleg van de tuin. Elk project wordt tot in de puntjes opgevolgd en afgewerkt tot in de kleinste details met uitsluitend de beste materialen. Zo hoeft u enkel maar te genieten van uw droomtuin.

Van idee tot realisatie

Een droomtuin maak je niet zomaar. Als totaalpartner denken we volledig met je mee, zelfs wanneer de woning of het bedrijfsgebouw nog in conceptfase zit. Jouw buitenomgeving wordt een plaats waar je elk seizoen volledig kunt genieten. Waar het meest fijne detail verrast en elk stuk een harmonieus geheel vormt met elkaar. We gaan steeds tot het uiterste. Deze filosofie werd al meermaals bekroond in awards voor zowel tuinen als zwembaden.