1 AANSPREEKPUNT

unieke ontwerpen

exclusieve materialen

3D VISUALISATIE VAN UW ONTWERP

LIMBURGSE TUINAANNEMER 19-20

De expertise van onze tuinarchitecten.

De tuinarchitecten van Tuinen Paul Nijst creëren uw droomtuin volledig naar uw wens en budget. Van tuinontwerp tot tuinaanleg. Een strakke minimalistische tuin met infinity pool, een landelijke tuin met een spiegelvijver en houten bijgebouw, een knusse stadstuin met luxueuze details of een landschapstuin met een zwemvijver. Dankzij onze jaren ervaring kunnen we u uitgebreid adviseren inzake duurzame materialen en de juiste beplanting.

1 aanspreekpunt

UNIEKE ONTWERPEN

EXCLUSIEVE MATERIALEN

3D VISUALISATIE

LIMBURGSE TUINAANNEMER

1 AANSPREEKPUNT

UNIEKE
ONTWERPEN

EXCLUSIEVE
MATERIALEN

3D VISUALISATIE
VAN UW ONTWERP

LIMBURGSE TUINAANNEMER 19-20

Ons plan van aanpak.

Kennismaking

01.

Tijdens het intakegesprek worden uw wensen en ideeën rustig overlopen. Wij bekijken de toestand van uw huidige tuin aan de hand van foto’s en bestaande plannen. Gedurende dit vrijblijvend gesprek gaan wij samen met u de mogelijkheden overlopen.

Opmeting

02.

Na een aangenaam kennismakingsgesprek komen wij persoonlijk bij u ter plaatse de bestaande situatie opmeten. Tijdens deze opmeting wordt er rekening gehouden met de niveaus, aanwezige elementen en uw wensen.

Voorontwerp

03.

Onze tuinarchitecten analyseren uw vraag en maken een voorontwerp, waarbij de besproken wensen geïntegreerd zijn en de vormgeving past bij uw woning. Tijdens deze fase wordt de structuur van het opgewerkte plan uitgebreid met u overlopen.

Definitief ontwerp

04.

Na eventuele aanpassingen, overlopen tijdens het voorontwerp, bekomen we een uniek tuinplan. We zoeken naar gunstige en efficiënte oplossingen waarbij u als klant vooropgesteld wordt en we samen tot een definitief ontwerp komen.

3D
visualisatie

05.

Er wordt een 3D-presentatie van uw toekomstig project gemaakt zodat u uw nieuwe tuin in zijn
volledige uitvoering kan bekijken. Deze realistische visualisaties geven u een levensecht beeld waardoor u zich helemaal kan inleven hoe uw tuin zal worden.

Previous
Next

Gedetailleerde offerte

06.

Als laatste stap wordt er een bestratings- en beplantingsplan voorgesteld waarin de tuinverlichting verwerkt is. Deze fase bevat een gedetailleerde prijsbepaling van de voorgestelde materialen en uitvoering van de werken.

Wij maken ook uw poolhouse, carport of tuinhuis.

Een exclusief tuinhuis, al dan niet in combinatie met overdekt terras of carport.

Een uniek bijgebouw in uw tuin is een absolute meerwaarde. Zo is de extra ruimte bijzonder handig voor het veilig opbergen van tuinmeubelen en tuinmateriaal. In combinatie met een overdekt terras zou dit wel eens jullie favoriete plekje in de tuin kunnen worden. In de zomer is er voldoende bescherming tegen de zon en in het voor- en najaar kan men, in combinatie met een mooie vuurhaard, gezellig lang nagenieten bij frissere avonden.
Of maak de combinatie met een carport, zo blijft je wagen beschermd tegen de weersinvloeden.

Poolhouse

Een absolute must voor iedereen met een zwembad. In een poolhouse zit doorgaans de technische ruimte, een bergplaats, een omkleedruimte, een douche en een toilet. Maar vaak worden ze ook ruimer opgezet met een terrasoverkapping en zelfs een sauna of logeerbedden.