1 AANSPREEKPUNT

unieke ontwerpen

exclusieve materialen

3D VISUALISATIE VAN UW ONTWERP

LIMBURGSE TUINAANNEMER 21-22

De expertise van onze tuinarchitecten.

De tuinarchitecten van Tuinen Paul Nijst creëren uw droomtuin volledig naar uw wens en budget. Van tuinontwerp tot tuinaanleg. Een strakke minimalistische tuin met infinity pool, een landelijke tuin met een spiegelvijver en houten bijgebouw, een knusse stadstuin met luxueuze details of een landschapstuin met een zwemvijver. Dankzij onze jaren ervaring kunnen we u uitgebreid adviseren inzake duurzame materialen en de juiste beplanting.

1 aanspreekpunt

UNIEKE ONTWERPEN

EXCLUSIEVE MATERIALEN

3D VISUALISATIE

LIMBURGSE TUINAANNEMER

1 AANSPREEKPUNT

UNIEKE
ONTWERPEN

EXCLUSIEVE
MATERIALEN

3D VISUALISATIE
VAN UW ONTWERP

LIMBURGSE TUINAANNEMER 19-20

Ons plan van aanpak.

Kennismaking

01.

Tijdens het intakegesprek worden uw wensen en ideeën rustig overlopen. Wij bekijken de toestand van uw huidige tuin aan de hand van foto’s en bestaande plannen. Gedurende dit vrijblijvend gesprek gaan wij samen met u de mogelijkheden overlopen.

Opmeting

02.

Na een aangenaam kennismakingsgesprek komen wij persoonlijk bij u ter plaatse de bestaande situatie opmeten. Tijdens deze opmeting wordt er rekening gehouden met de niveaus, aanwezige elementen en uw wensen.

Voorontwerp

03.

Onze tuinarchitecten analyseren uw vraag en maken een voorontwerp, waarbij de besproken wensen geïntegreerd zijn en de vormgeving past bij uw woning. Tijdens deze fase wordt de structuur van het opgewerkte plan uitgebreid met u overlopen.

Definitief ontwerp

04.

Na eventuele aanpassingen, overlopen tijdens het voorontwerp, bekomen we een uniek tuinplan. We zoeken naar gunstige en efficiënte oplossingen waarbij u als klant vooropgesteld wordt en we samen tot een definitief ontwerp komen.

3D
visualisatie

05.

Er wordt een 3D-presentatie van uw toekomstig project gemaakt zodat u uw nieuwe tuin in zijn
volledige uitvoering kan bekijken. Deze realistische visualisaties geven u een levensecht beeld waardoor u zich helemaal kan inleven hoe uw tuin zal worden.

Previous
Next

Gedetailleerde offerte

06.

Als laatste stap wordt er een bestratings- en beplantingsplan voorgesteld waarin de tuinverlichting verwerkt is. Deze fase bevat een gedetailleerde prijsbepaling van de voorgestelde materialen en uitvoering van de werken.